(Amennyiben héliumos palackot vásárolna, kérem kattintson a HÉLIUM ELADÁS menüpontra!)


Hélium bérlés

Bérlés esetén cégünk a megrendelő rendelkezésére bocsájtja  a szükséges mennyiségű héliumot  5000 Ft+Áfa/köbméteres áron, amit a rendezvény végén cégünk szakemberei újrahasznosítanak. Amennyiben kérik megoldható komplett szolgáltatás is (ballontelepítés, felügyelet, leszívás). Budapesti visszafejtéskor a fenti árak a kiszállási díjat is tartalmazzák, vidékre egyeztetés szükséges.


Hélium újrahasznosítás

 Leginkább olyan cégeknek ajánljuk, akik gyakran rendeznek rövid, egy-két napos léghajós, ballonos rendezvényeket. Ilyenkor legköltséghatékonyabb ( kb. 40%-os, 50,000 Ft-os megtakarítás is elérhető pl. egy 3 méteres gömb ballon esetén), ha saját palackból fújják fel a ballont, cégünket pedig csak a rendezvény végén, a saját palackba történő visszafejtésre veszik igénybe. Ebben az esetben a kompresszor bérlése 3000 Ft+Áfa/ visszasűrített köbméter. Mint látható, ez csupán töredéke a jelenlegi 8000 Ft+Áfa piaci árnak. Ehhez még egy egyszeri kiszállási díj adódik hozzá, ami Budapesten 10,000 Ft+Áfa, Budapesten kívül változó, távolság és köbméter függvénye. Így a héliummal kapcsolatos költségek kb. a felére esnek vissza, vagyis gyakrabban használható a ballon és akár olyan rendezvényeken is remek reklámfelületként használható, amelyek költségvetésébe eddig nem fért volna bele.Hélium vétel

Abban az esetben is hasznos felvenni velünk a kapcsolatot, ha a buli vagy rendezvény végeztével a ballonban maradt hélium sorsa kiengedés lenne, hiszen 1500 Ft+Áfa/ köbméteres áron (ez egy 3 méteres gömb esetén kb 20,000 Ft+Áfa) megvásároljuk Önöktől a héliumot - vagyis leszívjuk a ballonból. Ilyenkor semmi más teendő nincs, mint hívni minket -lehetőség szerint pár nappal - a rendezvény előtt, és cégünk szakemberei a helyszínre kiszállva elvégzik a visszasűrítést és azonnal kifizetik a kiszámolt vételárat.