Héliumos lufi/ Airswimmers fújás
 
Airswimmers (távirányítható cápa) felfújása 5000 Ft.

       Kisebb partik, születésnapok, esküvők esetén a HÉLIUM ELADÁS menüpontra kattintva találnak lehetőségeket a tervezett lufik héliummal való felfújásához. Ezek a palackok többféle méretben kaphatók, előnyük a könnyű hordozhatóság (pár kilogramm) és az alacsony kaúciós költség. 1-100 lufiig javasoljuk a használatát. 
       Nagyobb rendezvények, fesztiválok, esküvők esetén lehetőség van nagyobb mennyiségű hélium vásárlására, hélium palack bérlésére is. Ezekkel nagyobb számú  (100-750 db) lufi felfújása is könnyen kivitelezhető. Megoldható adott helyszínre a kiszállás is amennyiben Önöknek ez kényelmesebb, de a legkedvezőbb árú megoldás ha telephelyünkről elviszik a héliumos palackot és használat után visszaszállítják hozzánk (így kb. 450 Ft/lufi a várható költség). A lufifújó reduktort és a kötöző szalagot is biztosítjuk megrendelőinknek. Pontos árakat a Hélium eladás menüpontban találnak. Amennyiben kérik 50 Ft-ért lufikat is beszerzünk.
      Természetesen nagyobb mennyiségű (700 feletti)  héliumos lufi felfújását is vállaljuk akár sima, akár világítós, akár levelezőlapos kivitelről legyen szó. Budapesten 700 db felett ingyenes kiszállással fújjuk fel 550 Ft/db áron az Önök lufijait  vagy 600 Ft/db-ért az általunk biztosítottat, de természetesen vállalunk lufifújást a fővároson kívül is. Áraink az Áfát nem tartalmazzák.